fbpx
Room escape en català a Barcelona

Escape room grups grans i petits. JOCS I CULTURA PER A LA FAMILIA, AMICS I EMPRESA.

PREGUNTES FREQÜENTS

SESSIONS ESCAPE ROOM GRUPS GRANS I PETITS

Puntualitat:

La durada del joc és de 60 minuts, amb una breu intro i xerrada al final, 80/90 min. , aixi que heu d’arribar 5 minuts abans. No es podrà entrar al joc passats 15 minuts de l’hora reservada, per la qual cosa es perdrà qualsevol dret de devolució.

Anul·lar sessió:

Abans de 7 dies. Aquesta sessió està reservada per a vosaltres. No obstant, si l’alliberem en un temps menor hi ha poques oportunitats de tornar a reservar-la. Per lo tant, el treball de gestió té un cost de 10€, que seran descomptats de l’import a retornar 

Canvi de data:

Fins a 3 dies abans. Igual que en l’apartat anterior, aquesta sessió està reservada per a vosaltres i ningú més pot accedir a ella. Si la modifiqueu, potser ja no podrem ocupar-la. Així doncs, el cost és de 10€ per el treball de gestió.

¿Què portem?:

El document que us enviem amb l’email omplert i signat per tot el grup, de tal forma que tots els jugadors coneixin la història i les normes abans de començar. Finalment, si falta abonar algun import, els diners preparats en efectiu i exacte, si és possible. Sobre tot aneu al lavabo abans d’arribar; el nostre lavabo està a l’interior, el podreu fer servir durant el joc.

GENERAL. ESCAPE ROOM GRUPS GRANS I PETITS

Drets d’imatge:

Signareu que esteu informats de que les cámares interiors usades per al seguiment del joc, no graven cap imatge. La casella Cedo Imágenes SI/NO per si voleu o no que us fem una foto de grup a la sortida per publicar a la nostra web i xarxes socials. Penseu en un nom de grup!

Forma física:

No hi ha proves de caràcter físic. Simplement heu de tenir un bon estat de salut per estar una hora de peu, ajupir-se i aixecar-se per buscar pistes. No és un recorregut ideal per a minusvàlids, però es pot realitzar. També hem fet un parell de sessions amb persones invidents. Truqueu i ho comentem.

Edat:

A partir de 16 anys podeu jugar sols. Els menors de 16, si formen part d’un grup familiar, s’ho passaran bé. Existeixen mesures de seguretat, però no és adequat per a nens menors de 5/6 anys. No s’admeten grups de menors de 16 anys amb un sol acompanyant o sols.

Empreses:

Podeu organitzar l’activitat com a premi d’empresa, competitivitat entre grups d’empleats, sessions de team building o selecció de personal. Disposem a més d’un joc itinerant per a grups grans, en mode competició, que pot muntar-se a la vostra empresa, hotel, casal, etc. Consulteu-nos. 

EN EL JOC, GRUPS GRANS I PETITS

Puc abandonar?:

Un cop iniciat el joc, l’abandonament per part de tot el grup significarà la pèrdua del mateix, sense dret a devolució de l’import. Si una persona decideix abandonar per qualsevol motiu, aquesta persona no podrà tornar a entrar en el mateix i el joc continuarà amb la resta del grup.

I si trenco alguna cosa?:

Els objectes es poden trencar per l’ús o per mala sort. Ara bé, el trencament per ús de la força desmesurada o vandalisme signifiquen l’expulsió sense devolució de l’import, i possible reclamació per desperfectes. Si el Game Master detecta símptomes d’embriaguesa serà motiu d’expulsió. No es permet l’ús de mòvils, encenedors o similars.  

Passaré por?:

Els nostres room escape estan plantejats per posar a prova l’habilitat i l’enginy dels nostres jugadors. NO provoquem ensurts, situacions de por o sobresalts. La temàtica és adequada per fer en família, amb nens, grups d’amics, sols amb la idea de venir a passar una estona agradable i assolir un repte.

Claustrofòbia/Urgències:

Les portes o passos que aneu passant queden oberts, per la qual cosa si necessiteu abandonar el joc per pànic o claustrofòbia ho podreu fer sense barreres. A més els sostres son alts i no estan tancats, i finalment la porta d’entrada no es bloqueja i es de poliestirè. A més el recorregut té indicadors de sortida d’emergència.  

DINERS, PREUS, PAGAMENTS

Preus i jugadors:

Els preus són per sessió i número de jugadors. Fins a 8 jugadors (recomanats 4 o 5). Si no sabeu quants sereu, reserva els mínims i després ja ampliareu. Dilluns a dijous no festius es més econòmic. Sessions a partir de les 21:00 i festius especials no s’admeten promocions ni descomptes. 

Necessito factura:

Si necessites factura amb l’IVA desglossat, facilita’ns les teves dades en el moment de la compra, i et serà entregada o enviada per email al finalitzar  el joc. Necessitem el teu nom complet o empresa, direcció, NIF/CIF. Els preus de les sessions ja inclouen el 21% de IVA.

Com puc pagar?

a) El 100% al fer la reserva amb VISA, transferència o ingres en caixer sense sobre.

b) 30€ paga i señal amb transferència o ingres en caixer sense sobre i la resta en efectiu (cash), abans de l’inici del joc.

Banc Sabadell o CaixaBank. L’import ha d’estar en poder nostre abans de l’inici del joc.

ROOM ESCAPE VIP, S.L. Gran Via Corts Catalanes, 202 local 3. 08004 Barcelona (España). NIF: B-67.015.255 Tlf: +34 93 144 61 55 // +34 673 650 612*

En primer lloc esperem que aquestes preguntes freqüents i les seves respostes us hagin ajudat per animar-vos a venir a visitar-nos. Tot i això, si us queda algun dubte, el nostre telèfon i email estàn a la vostra disposició.

Escape room preguntes freqüents